Német szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára. E hiánypótló szakmai nyelvkönyvek szakácsok, cukrászok számára készültek. Teljes egészében megfelel a jelenleg érvényben lévő központi képzési program, szakmai nyelvi vizsgakérdések és az SZVK által meghatározott követelmények elvárásainak. Segítik a szakemberek Európai Unióban történő munkavállalását is. A kiadvány a nyelvi alapismeretek áttekintése mellett szakácsok, cukrászok, munkájával kapcsolatos feladatokat mutatják be. A témakörökhöz tartozó dialógusok közvetlenül alkalmazzák az új szókincset és nyelvi szerkezeteket, továbbá kitűnően megfelelnek olyan szituációs játékok előadásához, amelyekkel a valós életben is találkoznak a szakácsok és a cukrászok. A leendő szakemberek megtalálják az ételkészítés, a cukrász munka minden fázisára vonatkozó szókincset: mértékegységek, konyhai és evőeszközök, élelmiszerek beszerzése és tárolása valamint vacsorák megtervezése. A kiadványhoz hanganyag külön rendelhető.
Kiadás éve: 2014
Oldalak száma: 380 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789636372507
EAN: 9789636372507