A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb! 
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez. 
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket. 
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.
A tartalomból:
Alapismeretek  -  Aludttej, joghurt és kefir  -  Túró és friss sajtok  -  Lágy- és keménysajtok  -  Vaj és író                    
                                                
                                + Mutass többet                            
                            
                                    Kiemelt kategóriák
További kategóriák
 
                
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            