Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés

Raktáron
kb 1-3 munkanap
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés
Kategóriák:
Eredeti név:
HAUSSCHLACHTEN/SCHLACHTEN, ZERLEGEN, WURSTEN
Író:
Kötésmód:
cérnafűzött, keménytáblás
Oldalak száma:
94
Megjelenés:
2011
3 900 Ft -15% 3 315 Ft
Leírás / termék jellemző
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házi nyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
+ Mutass többet