A főzés tudománya

A főzés tudománya

Raktáron
kb 1-3 munkanap
A főzés tudománya
Eredeti név:
The Science of Cooking
Eredeti név:
The Science of Cooking
Kötésmód:
kemény kötés
Kötésmód:
kemény kötés
Oldalak száma:
256
Oldalak száma:
256
Megjelenés:
2023
7 999 Ft -15% 6 799 Ft
Leírás / termék jellemző
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
+ Mutass többet