Professzionális eszköz a hentesek kezében, nélkülözhetetlen szakácskönyv a kifinomult húsevők polcán!
A több mint 70 pontos recepttel, mintegy 30 alaprecepttel és átfogó technikai segédlettel megfűszerezett A hentesmesterség nagykönyve a modern, minőségi és ízléses henteskészítmények sokszínű világába kalauzol el minket.
Kolbász, hurka, hízott máj, terrin, rilette és pâté en cro?te - a könyvben a hentesszakma összes francia alaptermékét megtaláljuk, emellett pedig felfedezhetünk benne tájegységekre jellemző specialitásokat, eredeti alkotásokat, valamint a szakma nagyjai által megálmodott és valódi névjegyükké vált, kihagyhatatlan recepteket.
A hentesmesterség nagykönyve hasznos kézikönyv a hentestermékekkel és gasztronómiával foglalkozó szakmabeliek számára, egyben jól követhető, inspiráló receptgyűjtemény bármely lelkes hobbiszakácsnak.                    
                                                
                                + Mutass többet                            
                            
                                    Kiemelt kategóriák
További kategóriák
 
                
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            