A konyhamészáros kézikönyve

A konyhamészáros kézikönyve

Elfogyott
A konyhamészáros kézikönyve
Eredeti név:
A konyhamészáros kézikönyve
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalak száma:
247
Megjelenés:
2024

A termék jelenleg nem megrendelhető.

Leírás / termék jellemző
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
+ Mutass többet