Szőlőtermeléssel rendszerint azért foglalkozunk, hogy a szőlőből bort nyerjünk. A szőlőtermelő üzemek és gazdák a szőlőt feldolgozzák és termésüket legtöbbször bor alakjában értékesítik.
A szőlőtermés feldolgozásához, a must erjedéséhez, az abból készült bor elhelyezéséhez, kezeléséhez mindaddig, míg a szőlőből fogyasztásra alkalmas bor lesz, különböző, állandó jellegű építményekre, eszközökre és gépekre van szükségünk.
Ehhez nyújt nagy segítséget a két szerző könyve.
A könyv az eredeti, 1951-ben megjelent mű reprint változata.                    
                                                
                                + Mutass többet                            
                            
                                    Kiemelt kategóriák
További kategóriák
 
                
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            