Halál a konyhában

Halál a konyhában

Elfogyott
Halál a konyhában
Kategóriák:
Eredeti név:
ISS UND STIRB - CHEMIE IN UNSERER NAHRUNG
Kötésmód:
kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
Oldalak száma:
388
Megjelenés:
2008

A termék jelenleg nem megrendelhető.

Leírás / termék jellemző
A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét. Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor. A Der Spiegel szerint a könyv "riasztólövés" ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.
+ Mutass többet