A magyar szakirodalomból mindezidáig hiányzott egy olyan nagyobb önálló munka, mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka elsősorban a gyakorlati likőrgyártás érdekeit képviseli, az elméleti alapokból csak annyit vettünk fel a könyv anyagába, amennyi a gyakorlati tudnivalókat, a helyes és tudatos munka érdekében, kellőképpen megmagyarázza.
A könyv számtalan érdekességet közöl, így többek között a likőrök történeti ismertetésével, a pálinka és rumgyártással, a likőrök ízesítésével, illatosításával, színezésével kapcsolatban, de külön "drogszótár" is található, ami a használatban lévő zamatanyagot bemutatja.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.                    
                                                
                                + Mutass többet                            
                            
                                    Kiemelt kategóriák
További kategóriák
 
                
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            