Vágóállat- és húsminőség

Vágóállat- és húsminőség

Elfogyott
Vágóállat- és húsminőség
Kategóriák:
Eredeti név:
VÁGÓÁLLAT- ÉS HÚSMINŐSÉG
Kötésmód:
cérnafűzött, keménytáblás
Oldalak száma:
228
Megjelenés:
2002

A termék jelenleg nem megrendelhető.

Leírás / termék jellemző
Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált – elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
+ Mutass többet